201707.24
0

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΜΜ – ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΟΤΙΑΣ ΑΚΤΗΣ

Οι Κοινωνικές Υπηρεσίες της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μοντρεάλ με χαρά σας ενημερώνουν για την επαναλειτουργία του γραφείου τους στη Νότια Ακτή από τον Αύγουστο 2017, στο πλαίσιο του Προγράμματος “Aidants Naturelles (Allophones – Anglophones – Grecs) mieux informés et conseillés” Φυσικοί Φροντιστές Υγείας, (Αλλόφωνοι, Αγγλόφωνοι, Έλληνες) καλύτερα ενημερωμένοι.

Εάν είστε Φυσικός Φροντιστής Υγείας (Natural Caregiver) ενός ηλικιωμένου ατόμου, συγγενικού ή οικείου προς εσάς, επισκεφθείτε το γραφείο μας προκειμένου να πληροφορηθείτε για όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες καθώς και όλους τους διαθέσιμους οργανισμούς  στην περιοχή σας.

Δεν είστε μόνοι,  μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Το γραφείο μας βρίσκεται στο 5220 Grande –Allée, St. – Hubert. Μπορείτε να  επικοινωνήσετε μαζί μας στο 450-443-8197 ή στο email: [email protected] για να κλείσετε το ραντεβού σας με τη Συντονίστρια του Προγράμματος, Λένα Παπαδοπούλου, και να εξυπηρετηθείτε στην ελληνική και  αγγλική γλώσσα  Τέλος, καλώντας τον παραπάνω αριθμό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα επιμορφωτικά εργαστήρια (workshops) και δραστηριότητες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν από τον Σεπτέμβριο 2017 και παράλληλα να δηλώνετε την συμμετοχή σας σε αυτά:

  • Εκμάθηση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
  • Ασκήσεις Ήπιας Γυμναστικής για ηλικιωμένους

Τα ίδια επιμορφωτικά εργαστήρια θα υλοποιηθούν επίσης από τις Υπηρεσίες μας στο Laval και στο Park Extension. Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε με τις Υπεύθυνες  Συντονίστριες αντιστοίχως: Χρύσα Μπελετσιώτη, 450-688-2091, 4236 Souvenir, Chomedey, Laval και Μαίρη  Αρβανιτάκη (και για μαθήματα Γαλλικών), 514-906-0784, 821 Av. Ogilvy, Park Extension.