201706.15
0

ΓΕΥΣΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ

Αγαπητοί συμπάροικοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι την Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017, στις 7:00 μ.μ., στο “Κεφαλλονίτικο Σπίτι”, 535 Ogilvy Avenue, Montreal, θα πραγματοποιηθεί Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Επιτροπής “Γεύση και παράδοση”.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:
● Ημερομηνία και χώρος εκδήλωσης 2018
● Σύσταση επιτροπών διοργάνωσης
● Ενημέρωση για την εκδήλωση του 2019
● Νέα θέματα

Η παρουσία των εκπροσώπων όλων των εθνικοτοπικών συλλόγων και οργανισμών, που συμμετέχουν στη διοργάνωση είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς θα παρθούν κρίσιμες αποφάσεις για την εξέλιξη της “Γεύσης και παράδοσης”.
Προσκαλούμε, επίσης, νέους συλλόγους και οργανισμούς, που δεν συμμετείχαν μέχρι σήμερα στην εκδήλωση, να παρευρεθούν στη Συνεδρίαση της Ολομέλειας. Δημιουργικά και με πνεύμα αλληλεγγύης, οφείλουμε να διατηρήσουμε τη “Γεύση και παράδοση” στην κορυφή, με σκοπό την υποστήριξη των σχολείων μας.

Καλούμε, επίσης, όλους όσοι θα ήθελαν να προσφέρουν εθελοντική εργασία στη διοργάνωση της εκδήλωσης. Η εθελοντική προσφορά, σε μια τόσο μεγάλη παραγωγή, αποτελεί σημαντική και όμορφη εμπειρία, ενώ παράλληλα, ενισχύει τη δύναμη της “Γεύσης και παράδοσης” στην επίτευξη του στόχου μας.

Σας περιμένουμε.

ΠΑΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥ                                                        ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΝΤΟΥΛΟΣ
Πρόεδρος                                                                  Γραμματέας