201708.16
0

Λαογραφικό Εργαστήρι, Πολιτιστικό Ίδρυμα, ΕΚΜΜ – Εγγραφές

Αγαπητοί συμπάροικοι,

Το Λαογραφικό Εργαστήρι του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μοντρεάλ, πάντα με σεβασμό και αγάπη στη Λαϊκή μας Παράδοση, είναι έτοιμο να υποδεχτεί και φέτος όλους όσους ενδιαφέρονται για τα μαθήματα διδασκαλίας των παραδοσιακών μας χορών. Ακολουθώντας ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που το εφαρμόζουν έμπειροι και καταξιωμένοι δάσκαλοι υπό την επίβλεψη του κ. Δ. Τζώτζη, σας υπόσχεται να καλύψει τις προσδοκίες σας , όχι μόνο στη διδασκαλία των παραδοσιακών μας χορών και τραγουδιών, αλλά  και στην παρουσίασή τους,  μέσα από θεματολογικές παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια της χρονιάς!


Τα μαθήματα θα παραδίδονται στα διάφορα παραρτήματά μας : Μοντρεάλ – Λαβάλ – Δυτική Ακτή και Νότια Ακτή.  Οι εγγραφές αρχίζουν : Παρασκευή  1η  Σεπτεμβρίου   (και θα συνεχιστούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς)

Το κόστος είναι :  $ 150 / ανά παιδί για 33 μαθήματα

ή :       $ 140 / ανά παιδί για 2 η περισσότερα παιδιά της ίδιας οικογένειας

Τα τμήματα είναι ανοιχτά σε όλους τους ενδιαφερόμενους, ανεξάρτητα με το σχολείο που φοιτούν τα παιδιά τους .

Επίσης, με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι φέτος θα διδάσκονται σε όλα τα παραρτήματα μας και παραδοσιακά τραγούδια από την υπεύθυνη Αντριανή Θεοφάνους. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους δασκάλους μας την ημέρα των εγγραφών ή κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Σας καλούμε να μας εμπιστευτείτε τα παιδιά σας και σας υποσχόμαστε να τα βοηθήσουμε να βιώσουν κοντά μας, την ομορφιά και το μεγαλείο της Λαϊκής μας Παράδοσης, με ποιότητα στα μαθήματα και στις εκδηλώσεις  μας!  Σας περιμένουμε όλους !!!


Δημήτρης (Τάκης) Τζώτζης :

Υπεύθυνος του Λαογραφικού Εργαστηρίου του Π.Ι. της ΕΚΜΜ